Frida Nygård tok flyet til Kristiansand..

FridaCover.jpg

23 år gamle Frid Nygård fra Sagvåg (Stord) tok forrige uke flyet til Kristiansand for å spille inn sin jule-debut. I Lydbølgen Studio troppet hun opp med sin tidligere klassekamerat og produsent Alf Vaksdal. Hun ville covre den vakre salmen "mitt hjerte alltid vanker" på storamål🎶 Frida "håpar den fell i smak og sett deg i julestemning no i adventstida" .🎅🏻

Salmen «Mitt hjerte alltid vanker» er en julesalme skrevet av den danske dikteren Hans Adolph Brorson i 1732. Originalteksten har 11 vers. Du finner Fridas versjon på iTunes, Tidal, Spotify og mange flere.. Klikk på overskrift for spotify..

Lila (13) på NRK sommeråpent

Videoen er nå tilgjengelig på Youtube! Vi vet mange har savnet en utgivelse av originalen til denne sangen på Spotify og Itunes, men pga retningslinjer i NRK, får vi ikke lov å legge den ut for salg. Her kommer låten i akustisk drakt!:)

 

Du kan følge Lila her: Spotify: http://spoti.fi/1Mho4E4 Lila på FB: http://on.fb.me/1iJxCiE Lila på INSTA: http://bit.ly/1OvmrbH

Kristiansandsbandet Sofa ute med ny musikkvideo

«Sommer i Norge» er debutsingelen fra SOFA.
SOFA har siden oppstarten i 2013 hatt denne utgivelsen som sitt store mål. Det sjumannsstore bandet er storfornøyde med utgivelsen og den nye musikkvideoen.

Bandet har forsøkt å skape lyden av sommer. Derfor er sangen pakket inn i et lystig og akustisk lydbilde med blant annet munnspill, strykere og orgel. Musikkvideoen, som er produsert av Chris Thomas Ore Johansen, står i stil til sangen – med høy solfaktor og skikkelig sommerstemning.
Bandet stiller gjerne opp til intervjuer med både radio, tv og aviser/nettaviser – og er tilgjengelige for liveopptredener på booking(at)lydbolgen.no

Tuva&Mia - nå på 9 plass Itunes Sverige!

Etter et par dager på toppen som en av de mest delte videoene i Sverige (delbart.se) har Tuva&Mia nå inntatt plassen som den 9. mest nedlastede låta på I-tunes i Sverige. Dette er helt vanvittig, og fantastisk morro. Youtube-filmen rundet i dag en halv millioner visninger! Har du ikke hørt den, så er låta er den tilgjengelig i alle kanaler. Søk på "Tuva Francke" eller "Mia Francke" i din musikktjeneste!

Kun 3 dager igjen til Lila kommer med sin første single!

Til fredag kommer Lila ut med sin første single. Det er rart at det alt er et år siden hun slapp coverlåta "Give Your Heart A Break" Det var da eventyret startet. Lila har dette året jobbet masse i vårt studio, spilt på mange scener rundt i Norges land, og lagt et solid grunnlag for en god start på musikkarrieren. Vi gleder oss veldig til å følge henne videre på ferden. Til fredag gir Lila ut to versjoner av sin førstesingle. En fullproduksjon fra studio, og en akustisk versjon med video til. Legger ved noen bilder her fra videoshooten.

Tuva&Mia runder i dag 200.000 avspillinger på Youtube

På kun 3 dager har videoen økt fra snaue 6000 til over 200.000 avspillinger på Youtube. Visninger på nettsidene kommer da i tillegg. Dette skyldes at flere amerikanske sider har falt pladask for duoen, og delt den på sosiale medier. Utrykk som "Angelic" og "This had me in tears" viser nå at søstrene fra vågsbygd rører det amerikanske folket!

Web Statistics